Maja i Willy upoznaju krasnu gusjenicu koja se zove Momo, ali ona se pretvori u mrtvačku glavu ljiljka, koji napadne košnicu i počne im uzimati med.

2. sez., 8. ep. - 27. srpnja

Maja i Willy upoznaju krasnu gusjenicu koja se zove Momo, ali ona se pretvori u mrtvačku glavu ljiljka, koji napadne košnicu i počne im uzimati med. Maja mora Momu uvjeriti da napusti košnicu i nađe nešto drugo za jelo.


2. sez., 9. ep. - 28. srpnja

U igri Maja i Willy nehotice unište kuću malenog voćnog crva. Maja mu želi pomoći pronaći novo i tiho mjesto, ali Philibert se boji metamorfoze i zloupotrebljava Majinu dobrotu kako ne bi ostao sam.


2. sez., 10. ep. - 29. srpnja

Maja ima problema u učenju pčelinjeg plesa koji je vrlo koristan za kretanje u pravom smjeru. Flip će joj pokušati pomoći pa će, zahvaljujući njegovoj poduci, Maja uspjeti pokazati glavnoj pčeli radilici novo polje cvijeća koje će im pomoći da nahrane novu generaciju larvi.


2. sez., 11. ep. - 30. srpnja

Cvrčak cijeloj livadi ne da spavati. Maja i Willy odu ga potražiti: Chris pokušava cvrčkicu Lilu pozvati na ples, ali šalje joj pogrešnu poruku! Flip će mu pomoći da svoje instrumente koristi na bolji način i Chris će na kraju zavesti cvrčkicu.


2. sez., 12. ep. - 31. srpnja

Muha je Benu ukrala kuglu kako bi joj poslužila kao gnijezdo u koje će položiti jaja. Na nesreću, upravo je tu kuglu Ben htio izložiti na velikom susretu kotrljana! Maja i Willy odluče pomoći Benu i napraviti novu kuglu koja će biti namijenjena muhi. Ben s veseljem svojim prijateljima pokazuje kako on pravi kugle.

 
>>>> Pčelica Maja, 3. - 7. kolovoza

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju