Maja želi pomoći gospođici Osmoderma Eremita, starici koja je tijekom oluje izgubila dom. Želi pronaći brata koji živi u starom drvetu na drugoj strani jezerca.

2.sez., 17.-18.ep. - 26. srpnja

Maja želi pomoći gospođici Osmoderma Eremita, starici koja je tijekom oluje izgubila dom. Želi pronaći brata koji živi u starom drvetu na drugoj strani jezerca. No staricu sjećanje često zna zavarati i oni s teškom mukom nalaze pravi put... Voskić zaključuje da je košnica premala za toliko pčela: neke se moraju iseliti i osnovati novu košnicu! Među onima koji su izabrani da odu je i Willy... Maja ubrzo shvaća da bi mogla izgubiti najboljeg prijatelja i potrudit će se da Voskić promijeni mišljenje.

2.sez., 19.-20.ep. - 27. srpnja

Želeći pokazati Maksu krasan okus voća sa stabla, Maja i Willy nose ga zrakom do vrhova krošnji. No Maksa ugrabi ptica. Maja uz pomoć mrava organizira operaciju spašavanja velikih razmjera kako bi spasila svojeg prijatelja. Maja i Willy uhvatili su varoe, vrstu pčelinjih uši. Košnica je zaražena. Odluče od šumskih pčela samica zatražiti savjet kako se riješiti tih parazita.

Više epizoda Pčelice Maje potraži na OYO.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju