Maja se igra s malim vatrenim opančarima. Uskoro uviđa da su sami i pokuša naći njihovu majku.

24. i 25.ep - 21. prosinca

Maja se igra s malim vatrenim opančarima. Uskoro uviđa da su sami i pokuša naći njihovu majku. Nalazi je u očaju: kad ne pronađe za svoje mališane, oni pobjegnu!
Ne znajući, Pavo pojede Kraljičinu tortu. Zajedno s Majom, pokušava otkriti recept i napraviti novu tortu prije nego što svi u košnici otkriju da je torta nestala.

26. i 1.ep - 22.prosinca

Dok je letjela livadom, Maja upoznaje koloniju hrastovih moljaca. Pokušava im pomoći da nađu pravi smjer, ali ih slučajno usmjeri tako da lete u krug.
Sudac Voskić pregledava košnicu i otkriva da je Maja izašla iz nje. Odluči je protjerati iz košnice i s livade, vjerujući da je njezin životni stil prijetnja za ostale pčele. No za vrijeme napada od osa, Maja i njezini prijatelji dokazat će da ona ima svoje mjesto u zajednici.


2. i 3.ep - 23. prosinca

Maja i Pavo pronalaze odbačenu bocu soka. Kad su ušli u bocu, kako bi kušali ukusnu i slatku tekućinu, boca se otkotrlja niz padinu, odnijevši sa sobom i Benovu kuglu. I jedno i drugo nestaju u srcu šume. Maja i Ben odluče ih potražiti.
Budući je službeni Matičin glasnik odsutan, gospođica Kasandra organizira natjecanje za izbor pomoćnog glasnika. Maja, Pavo, Lara, Maks i Elio natjecat će se jedni protiv drugih u ludoj utrci po livadi. Cilj je dostaviti važnu poruku u susjednu košnicu.


4. i 5.ep - 24. prosinca

Pavo je vidio medvjeda. Maja upozorava Maticu koja daje zapovijed da se košnica evakuira. Kad otkriju da je paniku u košnici izazvao plišani medvjedić, boje se priznati svoju pogrešku Matici.
Želeći pokazati Maksu krasan okus voća sa stabla, Maja i Pavo nose ga zrakom do vrhova krošnji. No Maksa ugrabi ptica. Maja uz pomoć mrava organizira operaciju spašavanja velikih razmjera kako bi spasila svojeg prijatelja.


6. i 7.ep - 25. prosinca

Pavo se boji sjena koje vidi. Kako bi mu pomogla da prevlada strah, Maja organizira predstavu kazališta sjena.
Maja i njezini prijatelji otkrili su golem sluzav trag i Eliove gljive su nestale. Bobi zna što se događa: na livadi je čudovište! Maja odluči istražiti i otkriva da je to stvorenje obični veliki puž golać.

8. i 9.ep - 26. prosinca

Maja i Pavo upoznaju krasnu gusjenicu koja se zove Momo, ali ona se pretvori u ljiljka mrtvačku glavu, koji napadne košnicu i počne im uzimati med. Maja mora Momu uvjeriti da napusti košnicu i nađe nešto drugo za jelo.
Dan je berbe zelenog peluda, ali Maja i Pavo pogreškom su uspavali cijelu košnicu. Sada sve svoje prijatelje moraju zamoliti da im pomognu u berbi slaka, cvijeta koji cvjeta samo jedan dan u godinu.

10. i 11.ep - 27. prosinca

Cvrčak cijeloj livadi ne da spavati. Maja i Pavo odu ga potražiti: Kiki pokušava cvrčkicu Lilu pozvati na ples, ali šalje joj pogrešnu poruku! Flip će mu pomoći da svoje instrumente koristi na bolji način i Kiki će na kraju zavesti cvrčkicu.
U igri Maja i Pavo unište kuću malenog voćnog crva. Maja mu želi pomoći pronaći novo i tiho mjesto, ali Robert se boji metamorfoze i zloupotrebljava Majinu dobrotu kako ne bi ostao sam.

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju