Dok je letjela livadom, Maja upoznaje koloniju hrastovih moljaca. Pokušava im pomoći da nađu pravi smjer prema gnijezdu, jer su veoma opasni za ostale kukce.

2. sez., 25. ep. - 8. lipnja

Dok je letjela livadom, Maja upoznaje koloniju hrastovih moljaca. Pokušava im pomoći da nađu pravi smjer prema gnijezdu, jer su veoma opasni za ostale kukce: njihove dlačice uzrokuju osip svima koji ih dotaknu!

>>>> Pčelica Maja, 15. - 19. lipnja

2. sez., 26. ep. - 9. lipnja

Maja se sprijatelji s osolikom muhom (muhom koja izgleda kao isa). Kad od posebnog glasnika ose ukradu med, Syrphie pomaže Maji da ga pronađe i vrati pčelama, pretvarajući se pred Stingerom i njegovim prijateljima da je osa…

>>>> Peppa Pig, 13. - 14. lipnja

1. sez., 1. ep. - 10. lipnja

Sudac Voskić pregledava košnicu i otkriva da je Maja izašla iz nje. Odluči je protjerati iz košnice i s livade, vjerujući da je njezin životni stil prijetnja za ostale pčele. No za vrijeme napada od osa, Maja i njezini prijatelji dokazat će da ona ima svoje mjesto u zajednici.

1. sez., 2. ep. - 11. lipnja

Maja i Pavo pronalaze odbačenu bocu soka. Kad su ušli u bocu, kako bi kušali ukusnu i slatku tekućinu, boca se otkotrlja niz padinu, odnijevši sa sobom i Benovu kuglu. I jedno i drugo nestaju u srcu šume. Maja i Ben odluče ih potražiti.

>>>> Maša i medvjed, 13. - 14. lipnja

1. sez., 3. ep. - 12. lipnja

Budući je službeni Matičin glasnik odsutan, gospođica Kasandra organizira natjecanje za izbor pomoćnog glasnika. Maja, Pavo, Lara, Maks i Elio natjecat će se jedni protiv drugih u ludoj utrci po livadi. Cilj je dostaviti važnu poruku u susjednu košnicu.

 

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju