Odjel mora zaštititi političara Jovana Mijovića (David Calderisi). Dok istražuje tko ga želi ubiti, Nikitu (Peta Wilson) prepozna prijateljica iz djetinjstva (Marnie McPhail).

2.-3. ep. - 17. kolovoza

Odjel mora zaštititi političara Jovana Mijovića (David Calderisi). Dok istražuje tko ga želi ubiti, Nikitu (Peta Wilson) prepozna prijateljica iz djetinjstva (Marnie McPhail). Znajući da će je Odjel ubiti, Nikita je pokuša spasiti... No može li joj vjerovati?

Staklena zavjesa teroristička je organizacija koja putem Interneta okuplja nove članove. Predstavljajući se kao njihova nova članica, Nikita (Peta Wilson) odlazi u njihov stožer, gdje ugleda otetu Michaelovu (Roy Dupuis) ženu Simone (Mung-Ling Tsui), bivšu agenticu za koju se vjerovalo da je mrtva. Michaelova ljubav prema ženi može negativno utjecati na cijelu operaciju...


4.-5. ep. - 18. kolovoza

Nikita (Peta Wilson) se mora približiti peraču novca kako bi mu ukrala podatke. Kada sazna više o njemu, zaljubi se. No Odjel joj otkrije i njegovu mračnu stranu.

Hladnokrvni teroristički par ukrao je atomsko oružje. Nikita (Peta Wilson) mora glumiti njihovu izgubljenu kćer koju su davno dali na posvojenje. No dolazi do neočekivanih posljedica...




6.-7. ep. - 19. kolovoza

Međunarodni krijumčar oružja otme smrtonosni nervni plin pa Nikita (Peta Wilson) i Michael (Roy Dupuis) moraju glumiti plaćenike. Nikita će morati riskirati život kako bi deaktivirala bombu.

Po nalogu CIA-e, Odjel mora tiho deportirati Subu, krijumčara urana. Prvi pokušaj propadne i Odjel krivi Nikitu (Peta Wilson). No ona otkriva da u Odjelu postoji izdajica kojim manipulira Suba. Nikita mora odlučiti hoće li pokušati spasiti oteta izdajičina sina.


8.-9. ep. - 20. kolovoza

Zagonetna osoba iz Odjela ponudi Nikiti (Peta Wilson) mogućnost da zauvijek pobjegne iz Odjela i ona ozbiljno razmišlja o ponudi. No Michael (Roy Dupuis) joj se počne udvarati i više nije sigurna želi li otići. Provjerava li Odjel njezinu odanost ili je prilika doista stvarna?

Netko je upao u kompjutorski sustav Odjela i svi podaci o agentima su ukradeni. Michael (Roy Dupuis) odlazi u Prag kako bi vratio podatke, no osobu koja ih je ukrala ubio je muškarac koji također traži podatke. Nikita (Peta Wilson) otkriva da su slučajno ostavljeni arhitektu Grayju Wellmanu. Nikita ih mora vratiti no počne se zaljubljivati u Grayja i o njezinim postupcima ovisi budućnost samog Odjela.


10.-11. ep. - 21. kolovoza

CIA vjeruje da se u njezinim redovima krije izdajica koji je odgovoran za nedavni masakr dilera te krađu novca i droge. Odjel mora tiho počistiti korov u CIA-i, no Nikitina (Peta Wilson) veza s arhitektom Grayjem Wellmanom utječe na njezin posao. Na kraju će morati birati između organizacije koja kontrolira njezin život i jedinog muškarca kojeg je ikada voljela.

Nakon uspješno izvršenog zadatka, Nikita (Peta Wilson) se mora vratiti i spasiti ranjenog Michaela (Roy Dupuis).

>>>> Nikita, 24. - 28. kolovoza

 

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju