Giuliano će u emisiji u pratnji kućnog benda 'Sultans of shund' otpjevati 'Jel me netko tražio', naslovnu pjesmu humoristično glazbene serije 'Nad lipom 35'.

8. lipnja
Giuliano će u emisiji u pratnji kućnog benda 'Sultans of shund' otpjevati 'Jel me netko tražio', naslovnu pjesmu humoristično glazbene serije 'Nad lipom 35'.Gledatelji odlaze na adresu 'Nad lipom 35' i uživaju u pjesmama najpoznatijih i što je najvažnije najzabavnijih hrvatskih izvođača. Ne samo da uživaju u glazbi već i u vrhunskom humoru najboljih hrvatskih glumaca. U ovom nastavku Picekima, Barmenu, Rebeki, Maji, Nini, Zvonimiru Doline, Miki i žicaru Srećku pridružit će se i legendarni Ljubo Ćesić Rojs. I dok glumci poput Ivice Zadra, Ede Vujića i Elizabete Kukić imaju svoje veće dobro poznate uloge koje ostvaruju prema scenariju Steve Cvikića, Rojs će glumiti samoga sebe. Svojim improvizacijama Rojs će dodatno obogatiti radnju u specijalnom izdanju popularne serije. Giuliano će goste u lokalu zabaviti najnovijim 'starim' hitovima sa svog posljednjeg albuma, pa će se tako u njegovoj verziji moći čuti: Ti si mi u mislima, Ostala si uvijek ista, Jedna mala pjegava plava i Što sad ljubav ima s tim. Neven (Damir Mihanović – Ćubi) će se zajedno s Rojsom prisjetiti davnih dana kada su radili u Njemačkoj. Maja (Emilija Bunjac) će pak napraviti pravi iskorak – priznat će da voli više žene od muškaraca. Punker će se naravno složiti s njezinim odabirom.

>>>> Nad lipom 35, 15. - 19. lipnja


9. lipnja
U ovoj emisiji gledatelji imaju priliku slušati pjesme Zorice Kondže, jedne od rijetkih glazbenih legendi koja je samostalnu karijeru ostvarila nakon što je osnovala obitelj i postala majka. Njezini nezaboravni hitovi postali su nezaobilazni dio klasičnih dalmatinskih šansona, a ove će nedjelje gledatelji popularnog humoristično glazbenog showa imati priliku sa Zoricom zapjevati stihove onih najomiljenijih: Vrijeme ljubavi, Zauvijek, Tako lako, Vrati ga more i Singing rock 'n' roll.
I dok će neki pjevati neki će morati i raditi. Nina će napraviti još nekoliko od svojih brojnih intervjua, a među njima će biti i onaj s Anom Sapunicom. Ni Barmen se neće dosađivati. Naime, Miki ne dolazi na posao i to ga jako brine. Miki još do sada ništa nije spriječilo da dođe na posao - ni bombardiranje Zagreba, ni ne dobivanje domovnice, pa čak niti nastup Jasmina Stavrosa. Je li Miki dobila na lotu i zauvijek napušta Nad lipom 35?

>>>> Na putu prema dolje, 14. lipnja

10. lipnja
Najveći hitovi legendarne grupe Tutti Frutti zaredat će se u ovotjednom humoristično glazbenom showu. Opet će se moći čuti popularne pjesme u izvedbi Ive Amulića: 'Opusti se i uživaj', 'Ti me izluđuješ', 'Oba oka sklopi', 'Nasloni glavu na moje rame', 'Krila leptira'. Barmen (Ivica Zadro) poznatog lokala Nad lipom 35 darivat će svoje redovite goste. Štefek (Slavko Pintarić – Pišta) je za okladu trebao skočiti s deset metara visine u kadu punu vode. S obzirom da je jedan od igrokaza otišao na europsko natjecanje, lokal i dalje nastavlja s natječajem. Na binu će se popeti Miki (Nives Ivanković) i Picek (Edo Vujić).

>>>> Divino novo ruho, 9. - 11. lipnja

11. lipnja

Današnji glazbeni gost je Mucalo, a u ulozi Luiggija Kenjala vidjet ćemo Marija Valentića.Iako ga nitko nije tražio, na poznatu adresu svratio je celebrity u nastajanju - Luiggi Kenjalo (Mario Valentić). Iako će još morati poraditi na umjetničkom imenu prvi uvjet za nastup je ispunio, pjevanje mu naime nije jača strana. Ohrabren savjetom estradnog kolege Jasmina Stavrosa uvjeren je da mu nakon nastupa u Nad lipom 35 zvjezdana slava ne gine. No, Mucalo s pjevanjem i slavom nema problema, a to će i dokazati u današnjem nastupu. U ovu nesvakidašnju situaciju dobro se uklapa i priča o malom hrčku Gavrilu koji je usmrtio velikog dobermana Ferdinanda. Motiv i način neobičnog ubojstva ovog četvrtka gledatelji mogu saznati u omiljenom humoristično glazbenom showu.

12. lipnja
Je li Punker Superman, otkrit će nam Bosiljka, a zašto Barmen ima zaprepašten izraz na licu pokazat će još jedna emisija humoristično glazbenog showa. Je li Barmen možda zabrinut zbog ovotjednog glazbenog gosta Mile Hrnića? Bilo kako bilo, svi će i ove nedjelje imati priliku ispovijedati se pateru Vuci. Puno je grijeha u Nad lipom 35. Nina će pak učiniti jedno dobro djelo i zaposlit će Mikijevog brata Denisa u 'Zvjezdanom trachu'. Trebao je biti osobni vozač glavnog urednika. No , prije nego je i počeo raditi, dobio je otkaz...



 

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju