Maja i njezini prijatelji otkrili su golem sluzav trag i Eliove gljive su nestale.

7. ep. - 31. kolovoza

Maja i njezini prijatelji otkrili su golem sluzav trag i Eliove gljive su nestale. Bobi zna što se događa: na livadi je čudovište! Maja odluči istražiti i otkriva da je to stvorenje obični veliki puž golać.


8. ep. - 1. rujna

Maja i Pavo upoznaju krasnu gusjenicu koja se zove Momo, ali ona se pretvori u ljiljka mrtvačku glavu, koji napadne košnicu i počne im uzimati med. Maja mora Momu uvjeriti da napusti košnicu i nađe nešto drugo za jelo.


9. ep. - 2. rujna

Dan je berbe zelenog peluda, ali Maja i Pavo pogreškom su uspavali cijelu košnicu. Sada sve svoje prijatelje moraju zamoliti da im pomognu u berbi slaka, cvijeta koji cvjeta samo jedan dan u godinu.


10. ep. - 3. rujna

Cvrčak cijeloj livadi ne da spavati. Maja i Pavo odu ga potražiti: Kiki pokušava cvrčkicu Lilu pozvati na ples, ali šalje joj pogrešnu poruku! Flip će mu pomoći da svoje instrumente koristi na bolji način i Kiki će na kraju zavesti cvrčkicu.

 

11. ep. - 4. rujna

U igri Maja i Pavo unište kuću malenog voćnog crva. Maja mu želi pomoći pronaći novo i tiho mjesto, ali Robert se boji metamorfoze i zloupotrebljava Majinu dobrotu kako ne bi ostao sam.
 

>>>> Pčelica Maja, 7. - 11. rujna

 

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju