Maja i Willy pronašli su bačenu bocu od soka. Willy je ušao u bocu kako bi kušao slatku tekućinu, no boca se otkotrljala niz brijeg i sa sobom odnijela i Benovu loptu.

2. sez., 1. ep. - 28. rujna

Maja i Willy pronašli su bačenu bocu od soka. Willy je ušao u bocu kako bi kušao slatku tekućinu, no boca se otkotrljala niz brijeg i sa sobom odnijela i Benovu loptu. I boca i lopta nestaju u šumi. Maja i Ben odluče ih potražiti.


2. sez., 2. ep. - 29. rujna

Willy je u blizini vidio medvjeda. Maja obavještava Kraljicu, koja naređuje evakuaciju košnice. Kad Maja i Willy shvate da je paniku u košnici prouzročio plišani medvjedić, boje se Kraljici priznati svoju pogrešku.


2. sez., 3. ep. - 30. rujna

Budući da je službeni Kraljičin glasnik odsutan, gospođa Kasandra organizira natjecanje za izbor pomoćnog glasnika. Maja, Willy, Lara, Maks i Elio natjecat će se jedni protiv drugih u ludoj utrci po livadi. Cilj je dostaviti važnu poruku u susjednu košnicu.


2. sez., 4. ep. - 1. listopada

Sudac Voskić pregledava košnicu i otkriva da je Maja izašla iz nje. Odluči je protjerati iz košnice i s livade, vjerujući da je njezin životni stil prijetnja za ostale pčele. No, za vrijeme napada osa Maja i njezini prijatelji dokazat će da ona ima svoje mjesto u zajednici.


2. sez., 5. ep. - 2. listopada

Premorena pretrpanim protokolom Kraljica je nakratko odlučila napustiti košnicu. Susreće Maju koja će joj s užitkom pomoći u upoznavanju svijeta. No bez Kraljice, košnica je na rubu kaosa...

>>>> Pčelica Maja, 5. - 9. listopada

 


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju